Allra käraste Göran !

Allra käraste Göran !
Allra käraste Göran ! Foto Anneli Karlsson

lördag 14 april 2012

Workingtest i Yxnerum.....

Ett synnerligen uppskattat initiativ från SSRK östgötaavdelningen att anordna en aktivitetsdag med WT som ett av inslagen. Yxnerum bjöd som vanligt på trevligt bemötande, fina provmarker och ett underbart vårväder. Östgötaavdelningen bjöd på ett välordnat WT med trevligt provupplägg och ett fantastiskt prisbord. All heder åt alla inblandade.



Våra älskade dårar var riktigt på topp idag, Erik vann Ökl med 94 poäng, tätt följd av MassaiOllen på 93, Prinsessmamman schabblade lite med en markering på första stationen och kom på tredjeplats med 90 poäng, fjärdeplacerad med 86 poäng I ÖKL var SOLdraken Sting och Johanna. Göran blev andra placerad i EKL med 89 poäng, han lyckades med bedriften att trassla in Kungafoten i  dummissnöret på första stationen, funkisen fick hjälpa honom loss, han blev lite ofokuserad och behövde hjälp på markering nummer två..Annars arbetade han som den Kung han är <3

Grattis till våra träningskompisar som oxå duktade sig idag: Nina och Yes var fjärdeplacerad i NKL med 86 poäng Malli och Pompespanielråtta femteplacerad i NKL med 84poäng. Ama startade både Råbert och Blaze i ÖKL med 78 respektive 76 poäng som resultat..  Danne och Viggo med 62 poäng, Christian och Texas med 74 poäng, Mats och spanielerna med 74 respektive 82 poäng, bra jobbat grabbar !
Tack till alla fina goa människor som förgyllt vår dag idag!!

5 kommentarer:

Annelie sa...

Vilken dag!! Ett stort GRATTIS från mig till Er alla, vilka hundar och förare! KRAM

Marie sa...

Wow, GRATTIS till er alla, vad bra ni är!

kennelFind-it sa...

Tjusigt! Stort GRATTIS från oss!

Anonym sa...

Galet bra! Grattis från oss i Trånghalla!

Mats & Marie sa...

Heja GRATTIS

Så ska det se ut.

Mats & Marie Tyresö