Allra käraste Göran !

Allra käraste Göran !
Allra käraste Göran ! Foto Anneli Karlsson

fredag 4 maj 2012

Underbara Chokela Bilder !!!


Kungen och Pralinen i en vild dans <3



Chokelapralinen Folke...

Söt som socker är han och Annelie är ju som alla vet en skicklig fotograf, kolla gärna in på hennes blogg www.gyllenliv.blogg.se, där finns det mycket fina bilder att titta på..

Han växer så det knakar den lille och han börjar bli "varm i kläderna" i flocken. Han terroriserar dom andra ordentligt, den han lyssnar allra bästa på är givetvis Prinsessan SOL. Hon är tydlig, bestämd och konsekvent, hon bjuder upp till lek, skojar en stund med den lille och sätter sedan en tydlig gräns vems villkor det hela är på...Han lyder direkt..Tänk om man kunde ha den pondusen och tydligheten.

Göran försöker på sitt Buddistiska sätt att säga ifrån, det funkar sådär.... Massaien och Snyggot struntar han oftast i , Ollen försöker springa ifrån honom och Erik blundar och hoppas på att han försvinner självmant..

Råbert är för snäll, hoppar undan och hoppas på bättre tider, Blaze är oxå duktig på att hålla honom på plats...

Den Limmerhultska matten och Pralinmonstret är inte alltid helt överens om hur man uppför sig och vissa meningsskiljaktigheter uppstår ibland... Dårarna tittar storögt med fasa i blicken på ... Man kan väl kallt konstatera att dom är olika dårarna och spanielarna och det ska dom ju vara med tanke på arbetssätt, var och en har sin charm,  önskar bara att man var lite mer lik Prinsessan när det gäller att göra sig förstådd hos den lilla bruna luddröven ;)

Tack bästa Annelie Karlsson för alla fina bilder på vår lille buse !



Inga kommentarer: