Allra käraste Göran !

Allra käraste Göran !
Allra käraste Göran ! Foto Anneli Karlsson

onsdag 24 augusti 2011

Så tyst så tyst....

...bara Limmerhultskan, Kungen, Solsessan och LVU Ollen är hemma.... Limmerhultarn, togs sina jyckar och for till fjälls. Som sällskap har han Hedvig, Mats med spanielarna, Per och Herman, Sune med sina Ungerska Vizlor, en flat och en liten dåre.... Dom for upp till norra Jämtland ,hmm tror jag, Blåvattnet Geddede, har varit där en gång tidigare, vackert som tusan... fick punktering i Strömsund klockan 02.00, inget att stå efter. .Hoppas dom slipper motgångar i år ;)

På Limmerhult är det så tyst och lugnt, Hedvigs Islandsponny är ute på en provvecka och förmodligen stannar han kvar då det verkar som om "kärlek vid första ögonkastet" uppstod mellan häst och människa... Bara att gratulera det är få förunnat att uppleva sånt... Tinkrarna skrek efter honom första dagen men nu har dom gett upp, står mest och slöar när dom inte äter förstås... Livet går sin gilla gång här på gården, träningen av dårarna ligger lite lågt för tillfället.. Måste samla lite kraft för att sätta igång med några nya tips man samlat på sig den senaste tiden. Nu när B-proven är klara för i år kan man ägna sig åt roligare saker än upptinade äckliga fågglar ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt att Tinkrarna saknar sina lille vän... Fint, på något sätt. Kram Jenny

Johanna och sting sa...

Njut av lugnet och att slippa döda pippisar!!!

Limmerhultskan sa...

Mmmm diktatorn är väck ;) Hmm lastade just in 25 fasaner i frysen Johanna så jag slapp dom liksom inte idag iaf ;)

Mats sa...

Överraska Kalle. Fixa taket på altanen vet ja.... :)

Själva byter vi ut döingar till fåglar mot lite skarp jakt. Känns skönt med lite omväxling.

Limmerhultskan sa...

Du kan överraska Mats.. Jag överraskar ju nästan varje dag med att städa tvätta och annat smått o gott.. Fast det kanske inte gills ....

Mats sa...

Hmmm.... "You got me" Den som skulle bli mest överraskad om jag skulle överraska...vore nog min arbetsgivare med tanke på hur länge jag skulle vara borta. Det vore iofs skönt med lite avkoppling på Limmerhult.

Limmerhultskan sa...

Skit i chefen han kan jobba ....